Foto’s informatiebijeenkomst

Uw privacy:
Uiteraard respecteert Nierpatiëntenvereniging Slidia uw privacy. Als u op deze website een foto van u tegenkomt en deze foto bezwaarlijk vindt, dan verzoeken wij u dit per e-mail aan ons door te geven.
Wij zullen vervolgens deze foto z.s.m. verwijderen. 
Datum:
Locatie:
3 november 2019
Slingeland Ziekenhuis (Doetinchem)

 
 

Samen met het Slingeland Ziekenhuis (Nefrologie & Dialyseafdeling) hebben we een informatiebijeenkomst georganiseerd met twee interessante thema’s, t.w.:

  • De draagbare kunstnier
    Voor deze presentatie hadden wij Jasper Boomker (programmamanager Nierstichting) uitgenodigd. Jasper is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de draagbare kunstnier
  • Presentatie Steun en Adviespunt (STAP).
    Een nierziekte heeft invloed op vele aspecten van een nierpatiënt en kan daardoor veel vragen met zich meebrengen. Op allerlei gebieden: financiën, vergoedingen, werk, opleiding, de invloed op het gezins­leven en ga zo maar door.
    Voor al deze vragen kunt u terecht bij het Steun- en Adviespunt (STAP), een initiatief van de Nier­stichting en Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN).
    Voor deze presentatie hadden we Sultan Ates (sociaal raadsvrouw van STAP) uitgenodigd. Tijdens haar presentatie zal ze nog waardevolle tips meegeven.

 
Klik op de foto om deze te vergroten.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com