Het Slingeland Ziekenhuis (Nefrologie & Dialyseafdeling) en Nierpatiëntenvereniging Slidia organiseren op zondag 3 november 2019 een informatiemiddag met interessante thema’s, t.w.:

  • De draagbare kunstnier
    In 2013 zijn de plannen voor het ontwikkelen van een draagbare kunstnier bekend gemaakt. Destijds heeft de Nierstichting hierover in het Slingeland Ziekenhuis een voorlichting geven. Nu zijn we een aantal jaren verder en willen wij u graag informeren omtrent de laatste ontwikkelingen en de stand van zaken van de draagbare kunstnier. Tevens is er een 3D model van deze draagbare kunst­nier te bezichtigen. Voor deze presentatie hebben wij Jasper Boomker (programmamanager Nierstichting) uitgenodigd. Jasper is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de draagbare kunstnier
  • Presentatie Steun en Adviespunt (STAP).
    Een nierziekte heeft invloed op vele aspecten van een nierpatiënt en kan daardoor veel vragen met zich meebrengen. Op allerlei gebieden: financiën, vergoedingen, werk, opleiding, de invloed op het gezins­leven en ga zo maar door.
    Voor al deze vragen kunt u terecht bij het Steun- en Adviespunt (STAP), een initiatief van de Nier­stichting en Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN).
    Voor deze presentatie hebben we Sultan Ates (sociaal raadsvrouw van STAP) uitgenodigd. Tijdens haar presentatie zal ze nog waardevolle tips meegeven. Na afloop van haar presentatie is er nog gelegenheid om een persoonlijke vraag aan haar stellen.
Locatie bijeenkomst:

Aanvang bijeenkomst:
Zaal open:
Einde:

Slingeland Ziekenhuis – Auditorium
Kruisbergseweg 25
7009 BL. Doetinchem

14:00 uur
13:30 uur
± 16:30 uur.

 

 

 

 

 

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten aan verbonden.

In het auditorium van het Slingeland Ziekenhuis kunnen we om veiligheidsreden een beperkt aantal personen ontvangen. Heeft u interesse in deze informatiemiddag, meldt u zich dan s.v.p. snel aan.

 

Wij hopen u 3 november a.s. te mogen begroeten.


Aanmelden:
* verplicht veld

[contact-form-7 404 "Not Found"]
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com