Inschrijving Lotgenotenbijeenkomst
Partners, Familieleden en/of Mantelzorgers”.

Op 24 april 2019 houden wij in samenwerking met de dialyseafdeling van het Slingeland Ziekenhuis wederom een lotgenotenbijeenkomst “Partners, Familieleden en/of Mantelzorgers”.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor partners, familieleden en/of mantelzorgers van patiënten met nierfalen, die verbonden zijn aan het Slingeland Ziekenhuis. U hoeft dus geen lid te zijn van Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN) of van onze vereniging. Voor deelname aan deze bijeenkomst tot twee personen per patiënt aan deze lotgenotenbijeenkomst is kosteloos. Meer deelnemers dan twee personen per patiënt zijn natuurlijk ook welkom, alleen brengen we dan de lunch in rekening (tegen kostprijs).
Voor deze bijeenkomst ontvangt u een persoonlijke uitnodiging van de dialyse-afdeling van het Slingeland Ziekenhuis.

Aanvang:
Einde:
Locatie:
a
a
11:00 uur.
circa 14:30 uur.
Taverne Edelweiss
Diepengoorsestraat 9
7004 HS Doetinchem

 

 

 

 

De bedoeling is om in deze bijeenkomst elkaar te leren kennen en ervaringen met elkaar te delen, zodat u als u vragen heeft over het omgaan met een partner/familielid met nierfalen, die ook kunt stellen aan mensen die daar ervaring mee hebben.
Twee leden van het bestuur, die meerdere jaren peritoneale-dialyse (PD) en/of hemo-dialyse hebben gedaan en/of zijn getransplanteerd, zullen het gesprek met maximaal 13 deelnemers gaan begeleiden.
Vragen op medisch- en sociaal gebied laten we natuurlijk graag over aan de doktoren en hun staf. Mochten er toch vragen op dat gebied komen zullen we met hun contact opnemen.

We starten om 11.00 uur met koffie en iets lekkers, om ongeveer 12.30 uur een lichte lunch en even rust.
We streven er naar om uiterlijk 14.30 uur te stoppen.

Voor deze bijeenkomst kunt u zich opgeven per e-mail. o

Wij hopen u op 24 april 2019 te mogen begroeten.

 

Klik hier voor meer informatie over Lotgenoten.


Inschrijving per e-mail:
* verplicht veld

Schrijft zich hierbij in voor de lotgenotenbijeenkomst "Partners/Familieleden/Mantelzorgers" d.d. 24 april 2019. 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com