Laatste nieuws over STAP:
Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN) en de Nierstichting hebben per 7 januari 2019 individueel advies en ondersteuning voor nierpatiënten, naasten en donoren gebundeld in één loket. De dienstverlening van het bestaande Steun- en Adviespunt (STAP) wordt verbreed door hier ook het Sociaal Beleid van de Nierstichting onder te brengen. De naam STAP blijft gehandhaafd, de dienstverlening verandert.

STAP biedt individuele patiëntondersteuning. Dat omvat de bestaande dienstverlening en ondersteuning bij vraagstukken die zich voordoen in het sociaal domein, inclusief financiële ondersteuning. Het vernieuwde STAP biedt informatie, juridisch advies, praktische ondersteuning en financiële hulp aan mensen met een nieraandoening, hun naasten en donoren.

Ook financiële steun aanvragen.
Nieuw is dat u aanvragen voor financiële steun via STAP kunt indienen. Dat liep tot nu toe via de afdeling Sociaal Beleid van de Nierstichting. De NVN en de Nierstichting hopen met deze bundeling van krachten de dienstverlening voor nierpatiënten, naasten en donoren verder te versterken.
Een mooie STAP voorwaarts.

Bron: NVN
STAP, het Steun- en adviespunt.

Een nierziekte heeft invloed op vele aspecten van uw leven en kan daardoor veel vragen met zich meebrengen.

Op allerlei gebieden: financiën, vergoedingen, werk, opleiding, de invloed op het gezinsleven en ga zo maar door. Voor al deze vragen kunt u terecht bij het Steun- en adviespunt (STAP) van de Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN).

In de brochure ‘Steun- en adviespunt’ staat wat STAP voor u kan doen.

Klik hier om de folder te downloaden.

Klik hier om naar de webpagina van STAP te gaan.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com